Wij zijn de eerste erkende Service partner van Schneider Electric

Voor het onderhoud en de upgrade van uw bestaande elektrische borden, wilt u een totaaloplossing. Eén aanspreekpunt dat alles voor u regelt. We slaan de handen in mekaar met Schneider Electric, fabrikant van elektrische apparatuur, om u die totaaloplossing te kunnen bieden voor hun componenten.

Oude borden naar de standaard van vandaag brengen, vraagt elke keer om maatwerk. Net omdat de beginsituatie bedrijf per bedrijf verschilt. Het is een combinatie van oude componenten vervangen en aanpassingen uitvoeren aan het bord zelf. Daarom is het belangrijk dat wij én die theoretische componentenkennis hebben én onze praktijkervaring.

Als multi-brand bordenexpert investeren wij daarom constant in onze kennis van de verschillende merken: workshops, opleidingen, bijscholingen… Maar het traject dat we met Schneider Electric aflegden, is uniek. Want de reden dat we onszelf hun eerste erkende Service partner mogen noemen, is dat wij dit opleidingsprogramma sámen met hen hebben vormgegeven.

Samen legden we de eisen vast waaraan toekomstige Schneider Electric partners moeten voldoen. En bepaalden we hoe die samenwerking tussen hen als fabrikant en die partner er zal uitzien. Van type opleiding tot de tussentijdse audits.

Onze techniekers zijn dus de eerste ter wereld die dit trainingsprogramma hebben doorlopen en beschikken over deze specifieke kennis. En zo blijven wij als P&V Panels een serieuze stap vooruit in het onderhoud en het upgraden van uw borden.

Vraag uw gratis
check-up aan

Wat is de conditie van uw elektrische installatie? Waar zijn er verbeterpunten? U ontdekt het allemaal dankzij een vrijblijvende check-up. Helemaal gratis!