Consult

Krijgt u een onverwachte factuur voor blindvermogen? Flikkert het licht weleens? Vallen de laadpalen uit? Hebt u vragen bij uw energieverbruik? Of zoekt u het juiste platform voor energiemonitoring? Dankzij het advies van onze gespecialiseerde consultants ontdekt u hoe u de netkwaliteit van uw installatie verbetert en de controle over uw energie in handen neemt. 

Inventarisatie, onderhouds- en revampplan

Na een inspectie ter plaatse stellen onze technici een lijst op van alle aanwezige borden en kritische componenten. Ze vermelden de levenscyclusfase van elk onderdeel: actief, klassiek, beperkt en uitgefaseerd. Ze geven ook aan wanneer preventief onderhoud nodig is en wanneer het aangewezen is om het onderdeel te vervangen. Met dat advies is het mogelijk om uw investering te spreiden en tegelijkertijd uw installaties in topconditie te houden. Onze troef is dat we merkonafhankelijk werken en dus raad geven over de verschillende merken heen. 

Netkwaliteit: van condensatoren tot netfilters

Veel moderne verbruikers en opwekkers van elektriciteit genereren vervuiling op het net. Dat kan gaan van een slechte cos phi tot de opwekking van harmonischen. Al die vervuiling verhoogt het risico op onveilige situaties, ongewenste storingen, schade en bijkomende kosten. 

Om inzicht te krijgen in de oorzaken van die netvervuiling, is het noodzakelijk om te starten met een meting en een netanalyse.  

Op basis daarvan volgen de gepaste acties om die problemen aan te pakken. Het kan gaan van de plaatsing van een condensatorbatterij tot een actief netfilter. Wij werken daarvoor samen met betrouwbare partners. 

Energiemeting

Waarom is uw energierekening telkens zo hoog? Vanwaar die boete voor blindvermogen? De zoektocht naar het antwoord begint bij een energiemeting. Want meten is weten. Maar waar begint u? Welke oplossing past het best bij uw bedrijf? Onze experts helpen u de juiste keuzes maken met merkonafhankelijk advies en begeleiden u in het volledige traject. Ook voor het opvolgen en rapporteren van harmonischen, blindvermogen (cos phi) en tal van andere parameters kunt u bij hen terecht. 

Cases

Ontdek hoe wij de installaties van volgende klanten optimaal lieten presteren.

Vraag uw gratis
check-up aan

Wat is de conditie van uw elektrische installatie? Waar zijn er verbeterpunten? U ontdekt het allemaal dankzij een vrijblijvende check-up. Helemaal gratis!