Multibrand: voor elke installed base de best mogelijke oplossing

Upgrade
Consult

Bij Cirqui zijn we merkonafhankelijk. Dat betekent dat we per project de best mogelijke oplossing naar voren kunnen schuiven. Maar hoe vertaalt die belofte zich naar de praktijk?

Een elektrische installatie is iets wat organisch groeit. Een aanpassing hier, een uitbreiding daar… De realiteit is dat bij heel wat bedrijven en in verschillende gebouwen er een mix is ontstaan van merken.

Dat brengt bepaalde uitdagingen met zich mee op gebied van onderhoud en upgrades.

Maintenance: heeft u het totaaloverzicht?

Bij Arcelor Mittal in Gent is er bijvoorbeeld een combinatie van ABB en Schneider. Elk merk met zijn eigen aandachtspunten tijdens het onderhoud. Bij ons is de staalproducent zeker dat we de kennis van beide merken in huis hebben.

Bij een voedingsbedrijf in Tienen iets soortgelijk: een oude installed base die bestaat uit verschillende merken. Als zij het onderhoud aan de fabrikanten zelf uitbesteden, hebben ze twee partijen te managen. Gevolg: meer coördinatie om alles geregeld te krijgen tijdens de geplande shutdown.

Met ons hebben ze één aanspreekpunt. Eén partner die meedenkt over het totaalplaatje, over die verschillende merken heen.

Pas dan komt u tot een totaalplan, met onder meer een totaalaanpak op gebied van spare part management.

Vraag uw gratis
check-up aan

Wat is de conditie van uw elektrische installatie? Waar zijn er verbeterpunten? U ontdekt het allemaal dankzij een vrijblijvende check-up. Helemaal gratis!