Revamp elektrische borden Heilig Hartziekenhuis

Upgrade

Een aaneenschakeling van renovatieprojecten en binnenkort een uitbreiding. Het Heilig Hartziekenhuis in Leuven investeert fors in zijn gebouwen. Hun elektrotechnisch installatiebedrijf schakelde ons in voor de revamp van de elektrische borden.

Meer en grotere verbruikers. De nieuwe liften, bijvoorbeeld, die veel meer vermogen vragen dan hun voorgangers. De toekomstige renovatiewerken hadden serieuze implicaties op de bestaande elektrische borden.

Revamp platines

Hoe krijgen we die bestaande installatie op een hoger niveau? Dat was de vraag waar wij als onderaannemer van huisinstallateur VMA ons samen over bogen. Elk vanuit onze eigen expertise. Na een analyse van de vragen van de klant, bleek een revamp van de platines de beste oplossing.

Wij werkten ’s nachts. Zo beperkten we de hinder voor de patiënten.
Manager service Bart Van Herck

Naast de technische oplossing, was hier ook de praktische kant een aandachtspunt. Een ziekenhuis sluit nooit. Dus aan ons om een oplossing uit te werken die de hinder voor de patiënten tot het minimum beperkte.

Dus als het rustig begon te worden, schoten wij net in actie. Op drie nachten, van 22u ’s avonds tot 6 u ’s ochtends waren onze service engineers aan zet voor de revamp van de elektrische borden. Door maximaal in te zetten op een goede werfvoorbereiding, konden we de shutdowns tot een minimum beperken.

Vraag uw gratis
check-up aan

Wat is de conditie van uw elektrische installatie? Waar zijn er verbeterpunten? U ontdekt het allemaal dankzij een vrijblijvende check-up. Helemaal gratis!